Jocuri Tratamente Medicale de Urgenta cu Super Barbie - Jocuri cu Doctori
Meniu
Jocuri Jocuri Cu Doctori Jocuri Cu Barbie Jocuri Barbie Originale Jocuri Cu Fete Frumoase Jocuri De Ingrijit Bolnavi Jocuri De Facut Injectii Jocuri Super Barbie Jocuri Simple Jocuri Gratis Jocuri Printese La Doctor Jocuri Spital Jocuri Control Jocuri Medical Jocuri Cu Pacienti Jocuri Cu Bolnavi Barbie Tratamente Medicale
Jocuri cu Barbie Jocuri cu Doctori Jocuri de Ingrijit Jocuri Pentru Fete Jocuri cu Printese

BARBIE TRATAMENTE MEDICALE

Incearca sa aplici un tratament medical de urgenta in jocul super pacientei noastre Barbie. Aceasta a venit la doctor pentru a face un set complet de analize dar doctorii au descoperit si alte afectiuni pe care aceasta trebuie sa le trateaze cu ajutorul doctorilor de specialitate de la spital.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul si ingrijeste pacientul bolnav care a venit la spital. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Barbie Tratamente Medicale te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 19 Octombrie 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 399 ori, marimea fisierului este de 2.95 mb si a fost creat de catre: Agnesgames.
Asemanatoare

Mai multe categorii