Termeni si Conditii
Meniu
Jocuri Online Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Aceasta este politica de confidentialitate a site-ului jocurios.eu si va informeaza cum vom folosi informatiile dumneavoastra personale, colectate de pe acest site. Va rugam sa cititi aceasta politica de confidentialitate inainte de a utiliza site-ul sau de a trimite informatiile dumneavoastra personale. Prin utilizarea site-ului jocurios.eu, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta politica de confidentialitate. Aceste practici pot fi schimbate, si orice modificari aduse vor fi postate aici iar toate modificarile aduse se vor aplica numai la activitatile si informatiile viitoare si nu retroactiv. Va incurajam sa accesati aceasta pagina, ori de cate ori accesati site-ul jocurios.eu, pentru a va asigura ca sunteti la curent cu schimbarile intervenite in aceasta Politica de Confidentialitate si a va informa referitor la modul cum vom folosi informatiile dumneavoastra private. Aceasta politica de confidentialitate este aplicabila doar pentru acest site web si NU pentru alte site-uri partenere.


COLECTAREA DE INFORMATII

Noi colectam informatii de identificare personale, cum ar fi nume, adresa de email, oras, doar atunci cand aceste informatii sunt facute publice cu acordul dumneavoastra, prin procesul de inregistrare pe site precum si prin personalizarea profilului in calitate de membru inregistrat al site-ului jocurios.eu. Aceste informatii personale sunt folosite doar pentru a va indeplini cererea dumneavoastra cu privire la inregistrarea pe acest site si capatarea calitatii de membru. Exceptie poate face cazul in care ne acordati permisiunea de a utiliza informatiile dumneavoastra personale in alt mod. De exemplu, adaugarea adresei dumneavoastra de email in lista noastra pentru a va putea trimite un newsletter.

La cererea dumneavoastra expresa, trimisa accesand rubrica noastra de contact, jocurios.eu va asigura dreptul de acces si interventie, asupra datelor dumneavoastra personale si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001 precum si normelor emise in aplicarea acesteia.

Daca nu sunteti de acord cu aceste prevederi, va rugam sa ne trimiteti o notificare prin e-mail la adresa de contact iar noi va vom sterge datele personale din contul dumneavoastra de membru. jocurios.eu nu va folosi datele dumneavoastra personale in nici un alt scop decat acela de a mentine comunicarea cu dumneavoastra, cu scopul de a va tine la curent cu noutatile de pe site-ul nostru, fie prin email, fie printr-un newsletter la care va puteti abona/dezabona, dupa libera dumneavoastra alegere. jocurios.eu nu ofera sub nici o forma, nici unor terti, informatiile dumneavoastra private, (nume, email, adresa, telefon, etc) aflate in baza nostra de date, in scopuri comerciale sau de oricare alta natura.