Jocuri Super Surorile Barbie - Jocuri cu Barbie
Meniu
Jocuri Jocuri Barbie Originale Jocuri Cu Fete Frumoase Jocuri Surori Jocuri Super Barbie Jocuri Fete Mici Jocuri Printese Barbie Jocuri Dress Up Jocuri Papusi Jocuri Imbracaminte Jocuri Vestimentatie Jocuri Tinuta Jocuri Haine Jocuri Accesorii Barbie Super Surori
Jocuri cu Barbie Jocuri de Imbracat Jocuri cu Papusi Jocuri Pentru Fete Jocuri cu Printese

BARBIE SUPER SURORI

In aceste jocuri cu Barbie va prezentam un joc in care super surorile sunt eroine principale in tarmul fetelor frumoase. Originalitatea acestui minunat taram o reprezinta frumusetea debordanta a printesei Barbie care este prezentata de mic copil si pana ajunge la varsta maturitatii. Incearca sa alegi vestimentatia necesara pentru papusile noastre, accesoriile dar si alte haine cu care le vei imbraca pentru a fi fetele cochete.
Instructiuni: In acest joc minunat vom folosi mouse-ul. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Barbie Super Surori te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 6 Iunie 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 1,141 ori, marimea fisierului este de 2.86 mb si a fost creat de catre: Agnesgames.
Asemanatoare

Mai multe categorii