Jocuri Cu Super Barbie Machiaj Unic - Jocuri cu Barbie
Meniu
Jocuri Jocuri Super Barbie Jocuri De Machiat Jocuri Barbie Originale Jocuri Cu Fete Frumoase Jocuri Make Up Jocuri Culori Jocuri De Colorat Jocuri De Fardat Jocuri De Dat Cu Ruj Super Barbie Machiaj Unic
Jocuri cu Barbie Jocuri cu Machiaj

SUPER BARBIE MACHIAJ UNIC

Super Barbie revine in acest frumos joc nou de machiat. Joaca si arata prietenelor tale ca te pricepi la machiat pentru ca Barbie sa capete incredere deplina in tine si sa te lase sa faci un machiaj unic asa cum numai tu te pricepi sa realizezi. Jocul iti pune la dispozitie toate ustensilele care sunt necesare relizarii machiajului unicat precum ruj, fard, rimel dar si tot felul de creioane colorate cu care poti transforma culorile intr-o arta special creata si realizata petru Barbie.
Instructiuni: Utilizeaza mouse-ul pentru a o putea machia pe Barbie. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Super Barbie Machiaj Unic te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 20 Octombrie 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 523 ori, marimea fisierului este de 1.93 mb si a fost creat de catre: Dariagames.
Asemanatoare

Mai multe categorii