Jocuri Specialist in Design Interior - Jocuri cu Decoratiuni
Meniu
Jocuri Jocuri Cu Designeri Jocuri Design Interior Jocuri Cu Amenajari Jocuri De Decorat Incaperi Jocuri Simple Jocuri Frumoase Jocuri Specialisti Specialist in Design Interior
Jocuri cu Decoratiuni

SPECIALIST IN DESIGN INTERIOR

Realizeaza decoruri impresionante si amenajeaza dormitorul cu piese de mobilier si decoratiuni pe care le poti alege din plansa. Poti personaliza dupa placul tau asezand tapetul pe peretii camerei iar in mijlocul dormitorului aseaza cu grija covorul care se potriveste cel mai bine cu toate decorurile interioare din camera. Arata tuturor prietenilor ca esti un specialist in design interior care stie cum se face o frumoasa decorare a interioarelor.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a putea aseza obiectele de decor in incapere! Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Specialist in Design Interior te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 2 Noiembrie 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 2,106 ori, marimea fisierului este de 1.96 mb si a fost creat de catre: Suoky.
Asemanatoare

Mai multe categorii