Jocuri Rapunzel Real Haircuts - Jocuri Pentru Fete
Meniu
Jocuri Jocuri Rapunzel Jocuri Tunsori Reale Jocuri Originale Jocuri De Tuns Fete Jocuri Cu Tunsori Jocuri Cu Fete Frumoase Jocuri Printese Jocuri Reale Jocuri Originale Cu Printese Jocuri Disney Originale Jocuri Frizuri Trasnite Jocuri Simulatoare Jocuri Tangled Jocuri Par Jocuri Coafura Jocuri Stil Rapunzel Real Haircuts
Jocuri de Ingrijit Jocuri Pentru Fete Jocuri cu Printese

RAPUNZEL REAL HAIRCUTS

Urca in castelul lui Rapunzel si ajut-o pe printesa aventuroasa cu o noua frizura! Ea e cunoscuta pentru parul ei blond si lung, asa ca distreaza-te gasind coafura potrivita ei folosind uneltele profresionale de salon. Onduleaza parul ei, fa-l sa creasca la loc intr-un mod miraculos si vopseste-l in orice culoare doresti. Completeaza tunsoarea cu agrafe si sclipici, fii creativa, iar Rapunzel iti va adora in mod sigur noua abordare de hairstyling. Hai cu noi in lumea minunata a printesei Rapunzel pentru a o ajuta sa se coafeze cat mai real. La salonu in care o vei coafa vei gasi tot felul de unelte profesionale cu care ii vei face cele mai trasnite coafuri. De la bucle si pana la vopsitul parului cu diverse culori nu este decat un pas. Asa ca hai sa o coafam in genul celor mai renumiti frizeri.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Rapunzel Real Haircuts te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 13 August 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 597 ori, marimea fisierului este de 2.27 mb si a fost creat de catre: Girlsplay.
Asemanatoare

Mai multe categorii