Jocuri Printesa Rapunzel Spala Bebelusul - Jocuri cu Bebelusi
Meniu
Jocuri Jocuri Printese Jocuri Bebelusi Jocuri Ingrijit Jocuri Simulatoare Jocuri Grija Jocuri Baie Jocuri Mama Jocuri Fiica Jocuri Par Jocuri Spala Jocuri Copil Jocuri Tangled Jocuri Rapunzel Jocuri De Ingrijit Bebelusi Jocuri Originale Cu Printese Jocuri De Spalat Bebelusi Jocuri Cu Fete Frumoase Jocuri Originale Cu Bebelusi Jocuri Disney Jocuri De Spalat Jocuri Disney Originale Printesa Rapunzel Spala Bebelusul
Jocuri cu Bebelusi Jocuri de Ingrijit Jocuri cu Printese

PRINTESA RAPUNZEL SPALA BEBELUSUL

In acest joc original, printesa Rapunzel spala micutul bebelus pentru a putea iesi impreuna la plimbarea de seara in parcul in care acestea se plimba de obicei. Incearca sa o ajuti sa spele si sa imbrace bebelusul fara ca acesta sa inceapa sa planga.
Instructiuni: Foloseste-te de mouse pentru a spala bebelusul. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Printesa Rapunzel Spala Bebelusul te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 12 August 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 495 ori, marimea fisierului este de 2.55 mb si a fost creat de catre: Girlsplay.
Asemanatoare

Mai multe categorii