Jocuri Printesa Elsa Spala Bebelusul - Jocuri cu Bebelusi
Meniu
Jocuri Jocuri Bebelusi Jocuri Ingrijit Jocuri Simulatoare Jocuri Aventura Jocuri Baie Jocuri Copil Jocuri Spala Jocuri Sanie Jocuri Mama Jocuri Fiica Jocuri Zapada Jocuri Arendelle Jocuri Frozen Jocuri Elsa Jocuri Originale Cu Bebelusi Jocuri Frozen Jocuri Elsa Jocuri Regatul De Gheata Jocuri De Inrijit Bebelusi Jocuri De Spalat Bebelusi Jocuri Anna Si Elsa Printesa Elsa Spala Bebelusul
Jocuri cu Bebelusi Jocuri de Ingrijit Jocuri cu Printese

PRINTESA ELSA SPALA BEBELUSUL

Bebelusul printesei Elsa ara nevoie de ajutor pentru a puea fi spalat de catre frumoasa si celebra printesa Frozen. Spala micuta fetita in cea mai buna baie regala inainte de a iesi la plimbare in gradina palatului regal. Cu ajutorul puterilor detinute de catre Elsa ei crea o lume a zapezii in care se va putea juca micuta bebelusa.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru ajuca. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Printesa Elsa Spala Bebelusul te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 13 August 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 479 ori, marimea fisierului este de 2.91 mb si a fost creat de catre: Girlsplay.
Asemanatoare

Mai multe categorii