Jocuri Printesa Barbie Spala Bebelusul - Jocuri cu Bebelusi
Meniu
Jocuri Jocuri Barbie Jocuri Printese Jocuri Papusi Jocuri Bebelusi Jocuri Ingrijit Jocuri Simulatoare Jocuri Grija Jocuri De Spalat Bebelusi Jocuri Copil Jocuri Baie Jocuri Jucarie Jocuri Familie Jocuri Barbie Originale Jocuri De Ingrijit Bebelusi Jocuri Originale Cu Bebelusi Jocuri Cu Printese Jocuri Originale Cu Printese Jocuri Printese Barbie Printesa Barbie Spala Bebelusul
Jocuri cu Barbie Jocuri cu Bebelusi Jocuri de Ingrijit Jocuri Pentru Fete

PRINTESA BARBIE SPALA BEBELUSUL

Jocuri cu Barbie cu frumoasa printesa Barbie trebuie ajutata sa ingrijeasca micul bebelus pentru ca acesta sa se simta cat mai confortabil. Intr-o familie, bebelusii au nevoie de afectiune si de aceea in acest joc vom spala si vom trata cum se cuvine acest copilas minunat.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul si ajut-o pe frumoasa prinesa Barbie sa ingrijeasca bebelusul. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Printesa Barbie Spala Bebelusul te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 12 August 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 489 ori, marimea fisierului este de 3 mb si a fost creat de catre: Girlg.
Asemanatoare

Mai multe categorii