Jocuri Printesa Anna Spala Bebelusul - Jocuri cu Bebelusi
Meniu
Jocuri Jocuri Bebelusi Jocuri Ingrijit Jocuri Simulatoare Jocuri Aventura Jocuri Baie Jocuri Copil Jocuri Spala Jocuri Apa Jocuri Lac Jocuri Pescuit Jocuri Rate Jocuri Cu Fete Frumoase Jocuri De Ingrijit Bebelusi Jocuri Mama Jocuri Fiica Jocuri Barca Jocuri De Spalat Bebelusi Jocuri Arendelle Jocuri Frozen Jocuri Anna Jocuri Originale Cu Bebelusi Jocuri Originale Cu Printese Printesa Anna Spala Bebelusul
Jocuri cu Bebelusi

PRINTESA ANNA SPALA BEBELUSUL

Incearca sa o faci pe frumoasa fetita a printesei Anna sa se simta bine atunci cand o vei rasfata cu o baie calda in care vei pune multa spuma pentru ca aceasta sa se simta rasfatata regeste. Ii vei spala parul pe care apoi il vei limpezi si usca iar la sfarstul baitei o vei imbraca pentru o plimbare in gradina palatului regal.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Printesa Anna Spala Bebelusul te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 14 August 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 436 ori, marimea fisierului este de 2.33 mb si a fost creat de catre: Girlsplay.
Asemanatoare

Mai multe categorii