Jocuri Poneiul Printesei Barbie - Jocuri cu Animale
Meniu
Jocuri Jocuri Cu Ponei Jocuri De Ingrijit Animale Jocuri Cu Fete Frumoase Jocuri Animale Domestice Jocuri Animale Jocuri Ingrijit Jocuri Barbie Jocuri De Spalat Animale Poneiul Printesei Barbie
Jocuri cu Animale Jocuri de Ingrijit

PONEIUL PRINTESEI BARBIE

Jocuri cu caluti alaturi de un frumos joc de ingrijit ponei pentru ca acestia sunt printre animalele favorite ale printesei Barbie. Tot ce trebuie sa facem este sa il ingrijim asa cum se cuvine si vom urma pasii necesari unei foarte bune si reusite spalari. Il vei uda cu dusul si il vei da cu sampon dupa care il vei limpezi iar la sfarsitul jocului il vei sterge si parfuma. Alege hainele cele mai in ton cu moda care se poarta in acest an la animalele domestice.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a avea grija de animalut. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Poneiul Printesei Barbie te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 11 Iunie 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 1,058 ori, marimea fisierului este de 1.41 mb si a fost creat de catre: Girlgamey.
Asemanatoare

Mai multe categorii