Jocuri Frumoasa Fata Salvamar - Jocuri cu Barbie
Meniu
Jocuri Jocuri Cu Fete Frumoase Jocuri Salvamari Jocuri Plaja Jocuri Costume Jocuri Haine Jocuri Cu Barbie Barbie Frumoasa Fata Salvamar
Jocuri cu Barbie

BARBIE FRUMOASA FATA SALVAMAR

Jocuri Barbie pentru ca stim ca va era dor sa faceti plaja vara si va provocam la un joc cu salvamari dar de aceasta data deghizati in fete frumoase. Pe plaja insorita de la mare totul decurge normal pana cand este nevoie de ajutorul si priceperea frumoasei fete salvamar. Aceasta va ajuta clientii hotelului sa se simta bine, sa inoate, sa se bronzeze cu raze ultraviolete si sa construiasca castele din nisip. Problema mare este ca ea nu stie ce fel de costum sa poarte pentru prima zi de plaja si va apela la sfaturile si ideile noastre.
Instructiuni: De data aceasta ne vom ajuta de mouse pentru a juca. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Barbie Frumoasa Fata Salvamar te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 2 Iunie 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 649 ori, marimea fisierului este de 1.37 mb si a fost creat de catre: Girlsw.
Asemanatoare

Mai multe categorii