Jocuri Bebelusul lui Barbie - Jocuri cu Bebelusi
Meniu
Jocuri Jocuri Cu Bebelusi Nou Nascuti Jocuri Barbie Cu Bebelusi Jocuri Nou Nascuti Jocuri De Ingrijit Bebelusi Jocuri Cu Bebelusi Frumosi Jocuri Bebelusi Mici Jocuri Baby Jocuri Barbie Jocuri Cu Barbie Jocuri Originale Cu Bebelusi Jocuri Originale Cu Barbie Jocuri Cu Fete Care Nasc Jocuri Cu Fete Frumoase Jocuri Cu Doctori Barbie si Bebelusul lui Barbie
Jocuri cu Barbie Jocuri cu Bebelusi Jocuri de Indemanare Jocuri de Ingrijit Jocuri cu Printese

BARBIE SI BEBELUSUL LUI BARBIE

Jocuri in care astazi, Barbie se pregateste sa aduca pe lume primul sau bebelus. Alaturi la spital sunt prietenele sale printesele si asistentele medicale care o vor ajuta sa dea nastere micutului bebelus. Doctorii de vor asigura ca nasterea va decurge normal si fara complicatii pentru printesa Barbie si micul printisor al ei.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a o ajuta pe Barbie si bebelusul nou nascut. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Barbie si Bebelusul lui Barbie te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 17 Iulie 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 755 ori, marimea fisierului este de 1.47 mb si a fost creat de catre: Girlgamey.
Asemanatoare

Mai multe categorii