Jocuri Barbie si Rapunzel Croitoreasa - Jocuri cu Barbie
Meniu
Jocuri Jocuri Rochii Jocuri Haine Jocuri Accesorii Jocuri Printese Jocuri Cu Barbie Jocuri Rapunzel Jocuri Disney Jocuri Barbie Originale Jocuri Barbie De Imbracat Jocuri Cu Fete Frumoase Jocuri Fete Jocuri Bal Jocuri Palat Jocuri Romanesti Jocuri Originale Romanesti Jocuri Disney Originale Jocuri Cu Fete Cool Barbie si Rapunzel Croitoreasa
Jocuri cu Barbie Jocuri de Indemanare Jocuri cu Papusi Jocuri Pentru Fete Jocuri cu Printese

BARBIE SI RAPUNZEL CROITOREASA

Jocul Barbie de imbracat unde se apropie balul printeselor la care trebuie sa ia parte si printesa cea blonda. De imbracatul si aranjatul acestora se va ocupa cealalta printesa care ii este prietena si anume Rapunzel. Incearca sa ajuti printesele sa faca cele mai frumoase rochii pentru a putea surprinde toti invitatii de la palatul de clestar.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Barbie si Rapunzel Croitoreasa te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 26 August 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 664 ori, marimea fisierului este de 3.77 mb si a fost creat de catre: Girlsplay.
Asemanatoare

Mai multe categorii