Jocuri Arta Gatitului cu Familia Frozen - Jocuri de Gatit
Meniu
Jocuri Jocuri Tort Jocuri Nunta Jocuri Regala Jocuri De Gatit Jocuri Elsa Jocuri Anna Jocuri Fozen Jocuri Anna Si Elsa Jocuri De Gatit Torturi Jocuri Originale De Gatit Jocuri Disney Jocuri Preparat Jocuri De Facut Mancare Jocuri Dulciuri Jocuri Disney Originale Arta Gatitului cu Familia Frozen
Jocuri de Gatit

ARTA GATITULUI CU FAMILIA FROZEN

Familiile celebrelor printese Elsa si Anna incearca sa ne uimeasca in aceste jocuri cu torturi preparand cel mai delicios tort pentru nunta regala care are loc la caselul de gheata din regatul Frozen. Vor reusi acestea sa gateasca un tort care sa lase inviatii uimti de placerea gustarii acestuia?
Instructiuni: Folosind mouse-ul vei putea contribui la pregatirea unui delicios tort pentru nunta regala. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Arta Gatitului cu Familia Frozen te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 13 August 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 311,797 ori, marimea fisierului este de 2.24 mb si a fost creat de catre: Gamesforgirlz.
Asemanatoare

Mai multe categorii