Jocuri Alba ca Zapada Spala Bebelusul - Jocuri cu Bebelusi
Meniu
Jocuri Jocuri Bebelusi Jocuri Ingrijit Jocuri De Spalat Bebelusi Jocuri Simulatoare Jocuri Printese Jocuri Aventura Jocuri Baie Jocuri Copil Jocuri Spala Jocuri Padure Jocuri Mama Jocuri Fiica Jocuri Moracanosul Jocuri Alba Ca Zapada Jocuri De Ingrijit Bebelusi Jocuri Originale Cu Bebelusi Jocuri Pitici Jocuri Originale Cu Printese Alba ca Zapada Spala Bebelusul
Jocuri cu Bebelusi Jocuri Pentru Fete

ALBA CA ZAPADA SPALA BEBELUSUL

Jocuri micutul bebelus pentru o zi de joaca impreuna cu mamica ei Alba ca Zapada. Acestea se vor duce in vizita la prietenii ei vechi, piticii si trebie sa o pregateasca pe printesa pentru intalnirea cu acestia. Incearca sa inveselesti copilasul cu diverse jucarii si aplicandu-i diferite tratamente naturiste. Dupa baie vine si joaca cu animalutele din padurea fermecata dar si pasarile si piticul moracanos.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Alba ca Zapada Spala Bebelusul te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 13 August 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 493 ori, marimea fisierului este de 3.01 mb si a fost creat de catre: Girlsplay.
Asemanatoare

Mai multe categorii