Jocuri Academia de Gatit Mancare - Jocuri de Gatit
Meniu
Jocuri Jocuri Retete Jocuri Bucatari Jocuri Mancare Jocuri Legume Jocuri Barbie De Gatit Jocuri Originale Jocuri Cooking Jocuri De Facut Mancare Academia Gatitului
Jocuri de Gatit

ACADEMIA GATITULUI

Mergem la academia cu jocuri pentru a invata sa gatim mancare in bucatarie pentru care trebuiesc urmate cursurile academiei cu mancare unde vei lua lectii de la cei mai mari maestrii bucatari care te vor invata cele mai noi retete culinare. Acesta este un joc din seria jocurilor de facut mancare in care vom invata sa taiem ceapa, spanacul, rulouri de ou dar si bruschete si alte retete delicioase. La sfarsitul cursului de bucatar va trebui sa pui in practica tot ce ai invatat la aceasta academie pentru ca ai de trecut examenul final.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a selecta optiunile din bucatariei si cutitul bucatarului. Totodata pentru un mai bun control asupra jocului Academia Gatitului te rugam sa urmaresti instructiunile din cadrul acestuia!
Referinte: acest joc a fost adaugat pe 5 Iunie 2015, jucat de catre jucatorii nostri de 1,081 ori, marimea fisierului este de 2.41 mb si a fost creat de catre: Lucafreegames.
Asemanatoare

Mai multe categorii